Mourinho vil tilbage til Inter

Den portugisiske manager vil gerne tilbage sin tidligere italiensk arbejdsgiver, som han kalder for 'sit hjem'

Mourinho havde succes sidst han var i Inter (Foto: AP)
Mourinho havde succes sidst han var i Inter (Foto: AP)

Jose Mourinho havde to fornemme sæsoner hos Inter i Serie A, hvor han førte klubben til to italienske mesterskaber og en enkelt Champions League-titel, inden han i sommeren 2010 skiftede til Real Madrid.

Siden Mourinho forlod klubben har Inter haft det svært. Klubben er i krise, er langt fra mesterskabet i Italien, er røget ud af Champions League. Klubben har endnu ikke fundet en succesrig afløser for portugiseren.

Andre Villas-Boas fik sparket i Chelsea, men behøver ikke gå arbejdsløs længe. Han er blandt favoritterne i Inter. (Foto: AP/Salvatore Laporta) Spil nyheder Floppet og vikaren topper i Inter

Måske klubbens succesrige afløser kan blive Mourinho selv. I hvert fald bekræfter han overfor den italienske avis Corriere delle Sera, at han gerne vil tilbage de sort og blåstribede.

- Jeg er Inters største fan. Det har jeg altid sagt. Klubben er som et hjem for mig, og jeg vil vender helt sikkert tilbage til klubben, siger Mourinho i et interview til Corriere delle Sera.

Det er sikkert gode nyheder i Interfans ører, men Mourinho kan dog ikke sætte nogen tidshorisont på, hvornår han vil tilbage til Milano-klubben.

José Mourinho brænte sammen i slutfasen af kampen mod Villlarreal. (Foto: AP) Spansk fodbold Mourinho eksploderede da Madrid snublede

- Det er svært at sige noget om min fremtid lige nu. Jeg har kontrakt to år mere i Real Madrid, og jeg har aldrig sagt, at jeg ikke vil blive i Madrid, lyder det fra Mourinho.

Inter ligger netop nu på 7. pladsen i Serie A, og klubben 20 point op til ærkerivalerne fra Milan i toppen af ligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer