Frederik S. efter debut: Glad for egen indsats

Den 19-årige dansker scorede i sin debut for Bologna

Bologna lejede den høje dansker i Juventus ved årsskiftet, men det var først i går, at han fik lov til at spille for holdet, der p.t. indtager 14. pladsen.

Baggrunden var en skade og en karantæne til de sædvanlige forsvarere, og Frederik Sørensen greb chancen.

I det 51. minut fik han en høj aflevering på kanten af Palermo-feltet i højre side, og efter et enkelt træk knaldede han den fladt og hårdt ind i det fjerneste hjørne. Et flot mål, der kunne have givet et noget andet udbytte.

Juventus holdt fest og vandt 3-0 over Napoli søndag aften. (Foto: AP) Italiensk fodbold Ubesejrede Juventus haler ind på AC Milan

– Vi har en chance for helt at lukke kampen efter en times tid, men det lykkedes ikke at få scoret, siger Frederik Sørensen til Ekstra Bladet.

– Jeg er selvfølgelig glad for at score, men det er klart, at det ikke kan bruges, når vi ender med at tabe kampen, siger danskeren, der dog er tilfreds med sin egen indsats.

– Det gik rigtig godt for mig personligt. Det var bestemt en godkendt kamp. Desværre falder vi sammen og taber kampen i de sidste 20 minutter. Det er lidt, som om at vi får et chok, da de udligner på et skidt mål, og vi falder sammen, siger han.

Usikker fremtid
Den første kamp i den blå/røde-trøje har naturligvis givet Frederik Sørensen lyst til mere. Meget mere. Og fansene med, der allerede har noteret sig, at den lange dansker har sagt, at han gerne vil blive et år mere i Bologna.

Pablo Daniel Osvaldo jubler over sin scoring til 2-1 i 1. halvleg. (Foto: AP) Italiensk fodbold Roma vandt danskerduel i Serie A

– Jeg vil gerne blive, men det afhænger selvfølgelig også af, om jeg kan få spilletid. Men skal jeg tilbage til Juventus, kan det jo også blive svært at få det. Jeg tænker dog ikke så meget på det lige nu. Der er otte kampe tilbage, og så må vi se, hvad der sker til sommer, siger han.

Den tidligere Lyngby-spiller nåede 19 kampe for Juventus, men sin første italienske træffer måtte han altså til Bologna efter.

0 kommentarer
Vis kommentarer