Simon Kjær: Jeg er blevet en bedre spiller

Simon Kjær føler sig ikke knækket i italienske Roma, hvor danskerens præstationer har været lidt svingende.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Knækket er Simon Kjær overhovedet ikke. Romas sportsdirektør, Walter Sabatini, har sagt i italienske medier, at der foregår en hetz, som er ved at knække den danske landsholdsspiller.

Men det er ikke tilfældet, forsikrer Simon Kjær.

- Jeg er bestemt ikke en knækket mand. Hernede i Italien var det en positiv artikel, mens det blev gjort til en negativ hjemme i Danmark.

- Jeg er ved at vænne mig til de negative ting, der bliver skrevet om mig. Men jeg vil ikke ligge og tude snot, så folk må skrive, hvad de vil, siger Simon Kjær til jp.dk.

- Det er dog sjovere at læse positive historier om sig selv. Spiller jeg gode fodboldkampe, så er det svært at skrive noget lort om mig, siger han.

Midterforsvareren har været lidt inde og ude af Romas hold efter skiftet fra tyske Wolfsburg, som har udlejet ham i hele denne sæson.

- Jeg har været involveret i nogle uheldige situationer, for jeg synes ikke, at jeg har spillet dårligt, men der er som regel en situation eller to, der har kostet mål, forklarer Simon Kjær.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller har i 12 kampe for Roma formået at lave to straffespark, et selvmål og fået et rødt kort, men det har ikke slået ham ud.

- Jeg er jo ikke blevet en dårlige fodboldspiller. Tværtimod er jeg blevet en meget bedre spiller, da jeg har fået en masse erfaring og har udviklet mig på mange punkter, mener han.

Simon Kjær ønsker ikke at returnere til Wolfsburg til sommer, men satser på at spille så godt for Roma, at klubben tilbyder ham en permanent kontrakt.

- Jeg ser det ikke som en mulighed at vende tilbage til Tyskland, da jeg simpelthen ikke har lyst til det. Jeg håber at blive i Roma, så det går jeg efter, fastslår han.

0 kommentarer
Vis kommentarer