Milan-stjerne tæt på at feste karrieren væk

Kevin Prince Boateng erkender, at han var tæt på at smide karrieren væk i Tottenham

Det tog sin tid, men Kevin Prince Boateng er blevet voksen. (Foto: AP)
Det tog sin tid, men Kevin Prince Boateng er blevet voksen. (Foto: AP)

I denne sæson har ghanesiske Kevin Prince Boateng været en af de helt store profiler hos AC Milan, hvor det blandt andet er blevet til et drømmemål mod selveste FC Barcelona i Champions League.

Men successen har ikke altid klæbet til den tidligere tyske U21-landsholdsspiller.

Se også: Hun ødelagde Milan-stjerne med sex

I de helt unge var skandalerne Boatengs faste følgesvend. En rolle, som det selvudnævnte 'Ghetto Kid', tilsyneladende nød i fulde drag.

Men eskapaderne udenfor banen var tæt på at koste karrieren. Og særligt det mislykkede ophold i Tottenham bragte fremtiden som fodboldprof i fare.

- Tottenham gav mig ikke chancen, og jeg var ikke fokuseret på jobbet. Men problemerne gjorde mig til en bedre spiller og et bedre menneske, siger han til The Sun.

Se også: TV: Se Boatengs drømmemål mod Barcelona

- Jeg var på en nedtur, fordi jeg ikke spillede. Og fordi jeg var sent ude på natklubber og alt den slags 'bullshit', fortæller Boateng, der til sit - og Milans - held blev klogere.

- Det var ligesom en film. Jeg så mig selv i spejlet og spurgte; 'hvad vil du? Vil du i byen med dine venner hver aften? Hvad er vigtigst? Jeg svarede, jeg vil være en stor spiller'. Jeg så mange talenter, der brændte ud, og det kunne have været mig. Jeg havde en ven, der var det største talent i Hertha Berlin. Men da jeg en dag bestilte pizza, var det ham, der leverede den. Jeg ønskede ikke at se mig selv sådan. Men disse ting sker. Måske, fordi du tænker, 'jeg har klaret det. Jeg er en stor spiller nu'. Jeg havde selv den slags tanker, forklarer midtbanespilleren, der til gengæld er helt anderledes fokuseret, når det handler om onsdagens CL-hjemmekamp mod engelske Arsenal.

Se også: Ghetto-dreng redder Milan

- Jeg er ikke bange for Arsenal. Deres problem er, at den ene dag spiller de fantastisk fodbold, og den næste spiller de virkelig dårligt. I sidste ende savner de balance. Enten spiller de ufattelig fodbold, eller også aner de ikke, hvad de laver, konstaterer han.

0 kommentarer
Vis kommentarer