Klodset Kjær kostede

Simon Kjær spillede anden halvleg, da Roma tabte til bundholdet Siena - og begik det afgørende straffespark

Simon Kjærs indsats er lige som AS Roma-mandskabet som helhed noget op og ned i denne sæson. (Arkivfoto: AP/Valter Parisotto)
Simon Kjærs indsats er lige som AS Roma-mandskabet som helhed noget op og ned i denne sæson. (Arkivfoto: AP/Valter Parisotto)

Simon Kjær startede på bænken, men blev skiftet ind i pausen, da AS Roma mandag aften led et overraskende 0-1-udebanenederlag mod bundholdet Siena.

Danskeren erstattede den skadede Juan i pausen og nåede at få en uheldig hovedrolle, da han blot fem minutter efter sin indskiften begik det, Football Italia kalder 'et klodset straffespark.' Danskeren pådrog sig samtidig et gult kort, mens Emanuele Calaio scorede kampens enlige mål på straffesparket.

Roma dominerede ellers kampen ifølge rapporterne, men formåede trods masser af chancer ikke at score, og så kom de svingende romere hurtigt ned på jorden igen efter 4-0-sejren over Inter og godkendte 1-1 ude mod Catania i de to seneste kampe.

Læs også:

Inter i ny kæmpe-nedtur

Roma havde flere chancer mod slutningens pres, inklusive et par situationer med fremrykkede Simon Kjær involveret. Men der kom hverken mål eller point på kontoen, og romerne forpassede dermed muligheden for at overhale Inter og ligger dermed fortsat på sjettepladsen i Serie A, hele 12 point efter førende AC Milan.

Napoli rykkede til gengæld tættere på Roma med en sikker 2-0-sejr over Chievo på mål af Miguel Britos og Edinson Cavani (på straffespark) og er nu blot et point efter romerne i kampen om pladserne i de europæiske turneringer.

Juventus kan stryge til tops i Serie A med sejr på udebane over Parma i endnu en af de udsatte kampe på onsdag, når også Atalanta-Genoa afvikler et hængeparti. Til gengæld er onsdagens kamp mellem Cesena og Catania allerede blevet udsat endnu en gang på grund af snevejr.