Sur Simon Kjær føler sig snydt

Den danske Roma-spiller begik et dyrt straffespark mod Siena, men Kjær er mildt sagt uenig i kendelsen

Simon Kjær havde en skidt dag mod Siena. (Foto: All Over Press/Getty Images)
Simon Kjær havde en skidt dag mod Siena. (Foto: All Over Press/Getty Images)

Simon Kjær blev skiftet ind i pausen for AS Roma, men han havde knapt fået varmen, før han begik det straffespark, som endte med at koste romerne et nederlag på 0-1 på udebane mod Siena.

Men danskeren er mildt sagt utilfreds med både dommeren og sin modspiller Mattia Destros rolle i episoden, som tilmed kostede Kjær en advarsel i mandag aftens Serie A-kamp.

- Jeg er så frustreret. Der var ikke straffe. Ikke engang tæt på. Jeg gjorde absolut ingenting for at nedlægge Destro, skriver Simon Kjær på sin Twitter-profil.

- Jeg erkender mine fejl, men dette var ikke min fejl. Dommeren burde have set det bedre.

Straffesparket blev dømt fem minutter inde i anden halvleg, hvor Destro fik presset sig ind foran den danske forsvarsspiller, men øjeblikket efter lå på græsset, så lang han var.

Se også: Klodset Kjær kostede

En skidt situation for Kjær, som kæmper hårdt for at bide sig fast i startopstillingen i den traditionsrige hovedstadsklub, som han i øjeblikket kun er udlejet til.

- Vi spillede ikke godt mod Siena, men vi skulle ikke tabe på den måde. Jeg føler mig snydt.

- Jeg er chokeret efter kampen. Destro smed sig ned på græsset. Der burde skulle mere end en lille brise til at få en mand til at falde.

- Normalt klager jeg ikke, men dette er så skidt ikke kun for mig, men for klubben og for de gode Roma-fans over hele verden, klager danskeren på det sociale medie.

Med nederlaget i Siena forpassede romerne muligheden for at overhale Inter på femtepladsen og for alvor presse Lazio og Udinese i grænselandet til Champions League-placeringerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer