Simon Kjær: Jeg er ikke sat af i Roma

Forsvarsspilleren Simon Kjær kan ikke forstå skriverierne om, at han skulle være sat af i AS Roma

(Arkivfoto: AP)
(Arkivfoto: AP)

Simon Kjær er ikke med, når AS Roma onsdag møder Catania i en udsat Serie A-kamp, fordi han er influenzaramt.

Se også: Syg Kjær misser morgendagens kamp

Forsvarsspilleren kan fra sygesengen ikke forstå, at der i en række danske medier har stået, at han var sat af, da Roma i weekenden med Simon Kjær på bænken vandt hele 4-0 over Inter.

- Jeg så, at nogle derhjemme troede, jeg var sat af mod Inter, men vores træner roterer nu hele tiden med os midterforsvarere, fortæller Simon Kjær til Ritzau.

- Så spiller Gabriel Heinze og jeg, så Juan og jeg, og så er det Heinze og Juan. Sådan kører det hele tiden, når vi alle tre er klar.

- Jeg er sikker på, at vi alle tre gerne vil spille hver gang, men det er altså træneren, der bestemmer, lyder det fra Simon Kjær.

Se også: Simon Kjær: Det var helt crazy

Landsholdsspilleren er ærgerlig over at skulle sidde ude mod Catania, hvor der blot skal spilles de sidste 25 minutter af kampen. I sidste måned blev opgøret stoppet på grund af et voldsomt regnskyl ned over banen.

- Det er meget frustrerende og en uheldig timing for mig. Jeg ville utroligt gerne have spillet imod Catania onsdag aften, for vi mangler så få minutter af den kamp.

- Og jeg er sikker på, at vi godt kan få 1-1 gjort til en sejr, for vi er et meget bedre hold end dem, hvis vi spiller på en ordentlig bane og ikke i et vandpolobassin som i den oprindelige kamp, siger Simon Kjær.

0 kommentarer
Vis kommentarer