Daniel Jensen til Serie A

Den tidligere landsholsspiller Daniel Jensen fortsætter karrieren i Novara i den italienske Serie A

Grund til at juble: Daniel Jensen har endelig fundet en ny klub. (Foto: AP)
Grund til at juble: Daniel Jensen har endelig fundet en ny klub. (Foto: AP)

Efter et halvt år som arbejdsløs har den tidligere landsholdsspiller Daniel Jensen nu endelig fundet en ny klub.

Den 32-årige midtbanespiller har efter et vellykket træningsophold i italienske Novara skrevet en kontrakt på halvandet år med Serie A-klubben.

Læs også:

Italiensk respekt for Daniel Jensen

Daniel Jensen spillede syv sæsoner for tyske Werder Bremen, men i sommers fik han ikke sin kontrakt forlænget, og siden har han ikke kunnet finde en ny klub før altså nu.

Smidt af landsholdet
Det har kostet ham pladsen på landsholdet, hvor han ellers i mange år var fast mand - sammen med storebror Niclas Jensen, som nu er hans agent.

- Det at få mulighed for at spille Serie efter et halvt uden klub, det er en fin mulighed. Der var ikke så meget at betænke sig over, siger Niclas Jensen til Ritzau.

- Lige nu og her gælder det for ham at spille nogle kampe. Vi er glade for at han kan få lov til at spille kampe på så fin en scene som Serie A, siger Niclas Jensen.

Hårdt halvt år
Det halve år uden kampe har været hårdt for lillebroren, siger hans agent:

- Det har været hårdt. Når det er sagt, så har der været tilbud undervejs, hvor Daniel kunne have valgt tage imod det. Der har aldrig været nogen tvivl om, at det skulle løse sig. Men der har være dage, hvor det så mørkere ud end andre dage.

Starter under stregen
- Det er ikke min fornemmelse at han har overvejret et stop. Der har trods alt været flere tilbud, forklarer Niclas Jensen.

Oprykkerne Novara har haft problemer med at skrabe point sammen i Serie A i efteråret, og overvintrer under nedrykningsstregen på en 18.-plads i ligaen. Klubben har 12 point for 16 kampe.

- Det er selvfølgelig en mindre klub, og de kæmper i den forkerte ende af tabellen, men de virker klar til at foretage de investeringer, der gør, at de kan blive i Serie A, fortæller Niclas Jensen til Ritzau.

TV: Selv om Daniel Jensen ikke er den store måltyv, husker de fleste nok en vis 3-2-scoring på Estádio José Alvalade i Lissabon i 2008.