Inzaghi på vej væk fra Milan

Veteranen er helt udenfor i AC Milan, der har ny angriber i kikkerten

Den italienske angrebsveteran - 38-årige Filippo Inzaghi - har kun fået 34 minutters spilletid i denne sæson, hvor spillere som Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato, Robinho og den nu skadesramte Antonio Cassano står foran i køen.

Den manglende spilletid får nu angriberen til at overveje sin fremtid i Milan.

- Hvis jeg fortsat føler mig værdsat og værdifuld, så er der ingen problemer. Ellers vil jeg se, hvad der sker i de næste to måneder, siger Inzaghi ifølge AP.

Inzaghi har spillet i Milan i ti år, men noget kunne tyde på, at det lakker mod enden for angriberen, der altid ligger og lurer på chancerne på kanten af offside.

Se også: Ny kontrakt til superveteranen

For ifølge Sky Italia, så er de italienske mestre på jagt efter Catanias angriber Maxi Lopez, og overvejer at byde på angriberen, når transfervinduet åbner til januar.

Lopez er bestemt ikke afvisende overfor et skifte.

- Jeg er beæret over interessen, vi får at se, hvad der sker til januar. Jeg forsøger at tage det stille og roligt, og hvis der i fremtiden er chancen for at skifte til en af de vigtigste klubber i Europa, så ville jeg være meget glad. Men lige nu tænker jeg ikke på det, siger Lopez til Sky Italia.

Hvis det skifte bliver en realitet, må Filippo Inzaghi nok se i øjnene, at hans tid i Milan er ved at være forbi.