260 millioner for Sánchez: Glem det

Udinese vil ikke slippe deres stjerne-spiller Alexis Sánchez for billigt, så storklubberne skal til lommerne.

Det er for lidt! Alexis Sanchez bliver ikke skudt afsted for en kvart milliard, for det er ikke nok, mener Udinese. (Foto: AP)
Det er for lidt! Alexis Sanchez bliver ikke skudt afsted for en kvart milliard, for det er ikke nok, mener Udinese. (Foto: AP)

Første, anden og tredje gang: Solgt til…

Næ nej, så let går det ikke, for Sanchez er nemlig ikke til salg til spotpris. Udinese forlanger langt over 260 millioner kroner for den chilenske offensivspiller.

Udinese havde en fantastisk sæson sidste år, hvor de spillede sig til en fjerdeplads i den italienske serie A. Det har fået flere europæiske storklubber til at vågne op, og tilbuddene hagler ned over Udinese i øjeblikket.

Flere af klubbens spillere er rygtet til diverse storklubber, men manden i centrum er højrefløjen Alexis Sánchez.

Ifølge sporten.dk har klubber som Inter, Barcelona og Manchester City vist interesse for den lille chilener. Manchester City bød for nylig 260 millioner kroner for Sánchez, et bud som ligger langt under Udineses krav.

- Sánchez? Det rigtige tilbud er ikke kommet endnu. 260 mio. kr. er ikke nok for Sánchez. Vi har allerede takket nej til et lignende bud. Et højere bud er nødvendigt, sagde Gianpaolo Pozzo ifølge The Guardian og fortsatte:

- Sánchez er en meget vigtig spiller, og vi vil se, hvad der sker, men jeg har allerede snakket med Alexis og hans agent. Han er en spiller, der har rigeligt med tilbud, men hans værdi er høj. Det er ikke en let transfer for dem, der vil købe ham.

Sánchez scorede 12 kasser for Udinese i sidste sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer