Drama om CHL-plads i Serie A

Udinese trak det længste strå i kampen om 4. pladsen i duellen mod Lazio, der giver adgang til Champions League kvalifikation i næste sæson. Der var spænding til sidste minut.

Udinese fejrer at de kan se frem Champions League kvalifikation efter 0-0 mod Milan. (Foto: AP)
Udinese fejrer at de kan se frem Champions League kvalifikation efter 0-0 mod Milan. (Foto: AP)

Da det var afgjort før sidste spillerunde, at Milan blev nr. 1., Inter nr. 2., Napoli nr. 3., og at Sampdoria, Brescia og Bari ville rykke ud af Serie A, var der mest spænding om 4. pladsen, der giver ret til Champions League kvalifikation i næste sæson.

Den duel stod mellem Udinese, der før sæsonens sidste kamp havde 65 point, og Lazio med 63 point.

Lazio skulle derfor have en sejr mod Lecce i en særdeles underholdende kamp. Allerede efter første halvleg stod den 2-2. Lazio fik en god start på 2. halvleg, da Lecces M. Benassi fik direkte rødt.

Og efter 55 minutter scorede Zarate sit andet mål og bragte Lazio foran 3-2. Og 4-2 blev den kort efter, da Lecces Vives scorede selvmål.

I den anden kamp tog Udinese hjemme imod mestrene fra Milan. Udinese kunne nøjes med uafgjort, da holdet har en langt bedre målscorer end Lazio.

Alligevel pressede Udinese på og fik tilspillet sig masser af chancer. Og efter 75 minutter fik hjemmeholdet en gylden mulighed på et straffespark, som Di Natale skød på stolpen. Og da Milan ikke kunne score, endte kampen uafgjort 0-0, og Udinese sikrede sig den vigtige 4. plads.

Se højdepunkter og Udineses vilde fejring i tv-klippet øverst

0 kommentarer
Vis kommentarer