Fornærmet Mourinho stormer væk

Inter-træneren blev sendt op på tribunen for at håne dommeren og gad - igen - ikke snakke med pressen efter nederlaget mod Juventus

Inter-træner Jose Mourinho (th.) sendes op på tribunen af dommeren i lørdagens topbrag i Torino mod Juventus. (Foto: AP)
Inter-træner Jose Mourinho (th.) sendes op på tribunen af dommeren i lørdagens topbrag i Torino mod Juventus. (Foto: AP)

Så er den gal med Jose Mourinho igen.

Inter-træneren brokkede sig i går aftes så meget over et afgørende frispark i topbraget mod Juventus, som Inter tabte 1-2, at han blev sendt en tur op på tribunen af dommeren.

Da Juventus bragte sig foran 1-0, var det efter et tvivlsomt frispark mod Juves Alessandro Del Pieri, der smed sig meget let ved den ene sidelinje.

Allerede da brokkede Mourinho sig, og da Juventus efterfølgende scorede til 1-0 på frisparksindlægget, klappede den fornærmede Mourinho hånligt af dommeren, hvilket medførte en udvisning af Inter-træneren.

Efter kampen havde Mourinho ikke lyst til at hverken analysere eller brokke sig, men valgte istedet at storme væk fra Stadio Olimpico i Torino, mens det var op til spillerne at stille op til pressemøde som Inters repræsentanter.

Det er anden gang i denne sæson, at Mourinho bliver udvist i en Serie A-kamp.

Se situationen på YouTube her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere