Racisme kan stoppe Juve-Inter

Weekendens topkamp i Serie A bør stoppes, hvis racisme-råbene fortsætter, mener spillernes talsmand

I sidste sæson blev Juventus idømt en hård straf efter en kamp mod Inter, hvor angriberen Mario Balotelli grundet sin hudfarve blev angrebet med racistiske tilråb.

Den gamle dame skulle spille en hjemmekamp uden tilskuere på tribunen.

Nu er diskussionen igen oppe i gear med storkampen lige om hjørnet i den kommende weekend. Primært fordi de racistiske tilråb nærmest er blevet hverdag i den stærke liga.

Det skal kunne komme så vidt, at kampen stoppes, hvis tilråbene finder sted under kampen, mener Sergio Campana, der er formand for spillerforeningen i Serie A.

- Det er altid svært at stoppe en kamp, men hvis vi virkelig vil tage kampen op med dette ondskab, så skal vi ikke frygte at gøre det, siger han ifølge flere aviser i støvlelandet.

Dommer og politi kan stoppe kampen
Sjovt nok er det en påstand, der møder nogen modstand andre steder fra. Blandt andre José Mourinho, Inters cheftræner, der er lidt loren ved at gå til den yderlighed.

Hans anfører, Javier Zanetti, er omvendt enig med Campana i, at der skal gøres noget ved problemet og ikke vil tøve med at gå til dommeren, hvis problemet opstår.

Formand for det italienske fodboldforbund, Giancarlo Abete, har været ude med meldingen, at dommeren i samarbejde med politiet kan stoppe kampen i 10 minutter. Hvorvidt forbundet bakker op om en fuldstændig afslutning på kampen er uvist.

Om det overhovedet bliver aktuelt er en anden snak. Mario Balotelli var ikke i Inters trup i weekendens kamp...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere