Den lille vrede er ked af det

Gennaro Gattuso forstår ikke, hvorfor han ikke længere er stamspiller hos AC Milan

Hvad sker der? Hvorfor spiller jeg ikke?? Gennaro Gattuso brænder for at komme tilbage på holdet hos AC Milan. (Foto: AP)
Hvad sker der? Hvorfor spiller jeg ikke?? Gennaro Gattuso brænder for at komme tilbage på holdet hos AC Milan. (Foto: AP)

Få fodboldspillere kan se så vrede og arrige ud som AC Milans midtbaneterrier Gennaro Gattuso. Men for tiden er den italienske midtbanespiller mere ked af det end vred, fordi han har mistet sin stamplads på holdet.

- Jeg burde ikke ikke vente på, at en anden spiller dårligt eller bliver skadet, før jeg selv bliver brugt. Jeg synes stadig, jeg er en plads værdig, siger Gattuso i dag til tv-stationen Sky.

- Jeg er ikke glad for tiden. Jeg kan ikke tro, at jeg ikke længere skulle være uundværlig for dette hold efter 11 år. Jeg kan slet ikke forestille mig det, siger den 32-årige holdspiller, der er noteret for 282 kampe hos de rød-sorte.

Respekt for træneren
Den italienske landsholdsspiller er røget ud i kulden under den ny træner Leonardo, der hellere benytter Clarence Seedorf, Massimo Ambrosini og Andrea Pirlo på midtbanen i denne sæson med Mathieu Flamini som alternativ.

- For tre måneder siden var Milan mit hjem, og det er det stadig. Man kan ikke bare smide 11 år væk, siger Gattuso, der erklærer, at han ikke har nogen problemer med Leonardo.

- Jeg har altid haft et godt forhold til mine trænere, for det at gøre mit job er i min karakter. Jeg har ingen problemer med Leonardo, vi har ikke skændtes. Han træffer sine valg, og jeg har stor respekt for ham, siger Gattuso.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere