Simon Kjær har fået ny træner

Simon Kjær har fået ny træner i Palermo, hvor Delio Rossi tager over efter den fyrede Walter Zenga. Klubben ligger i øjeblikket på 12.-pladsen i Serie A

Simon Kjær skal i fremtiden forsøge at gøre indtryk på Nelio Rossi. (Foto: AP)
Simon Kjær skal i fremtiden forsøge at gøre indtryk på Nelio Rossi. (Foto: AP)

Simon Kjær har ikke længere den tidligere italienske landsholdsmålmand Walter Zenga som træner i Palermo. Søndag spillede klubben kun 1-1 på hjemmebane mod bundholdet Catania, og det blev for meget for klubbens ledelse, som efter at have sovet en enkelt nat valgte af fyre Zenga.

Og allerede senere mandag blev den tidligere Lazio-træner Delio Rossi indsat som afløser. Rossi var fire år hos Lazio, inden han sidste sæson stoppede. Zenga har kun stået i spidsen for Palermo siden sommerpausen.

- Mens de andre hold bliver bedre efter 13 kampe, er Palermo blevet dårligere, siger klubbens præsident, Maurizio Zamparini, der ikke har set sit hold vinde i de seneste fire kampe.

Palermo ligger i øjeblikket på 12.-pladsen i Serie A og er kun fem point over nedrykningsstregen. I sidste sæson spillede Palermo med i toppen om pladserne i de internationale turneringer, men sluttede som nummer otte.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere