Hattrick af topscorer Totti

Angriberen skulle blot bruge 22 minutter på at afgøre Romas kamp mod Bari - målorgie i Milan og triumf for Martin Bergvold

Francesco Totti jubler efter et af sine tre mål i dagens 3-1-sejr mod Bari. Totti er nu delt topscorer i Serie A. (Foto: AP)
Francesco Totti jubler efter et af sine tre mål i dagens 3-1-sejr mod Bari. Totti er nu delt topscorer i Serie A. (Foto: AP)

Francesco Totti er stadig en giftig herre, hvilket den 33-årige 'konge af Rom' beviste med et hattrick i dagens Serie A-kamp mellem Roma og Bari.

I det sjette minut bragte han romerne foran på et straffespark, og blot 22 minutter senere var han noteret for sit tredje mål i kampen, der endte med en sejr på 3-1, idet forsvareren Marco Andreolli satte Bari på tavlen med et selvmål i anden halvleg.

De tre scoringer sender samtidig Totti op som delt topscorer i Serie A med ni sæsonscoringer - det samme som Udineses Antonio Di Natale.

Trods sejren er Roma fortsat blot et af midterholdene i Serie A, hvor veteranerne i AC Milan til gengæld igen hører til blandt de bedste.

Vigtig sejr til Bergvold
I et sandt målorgie vandt milaneserne på hjemmebane med 4-3 over Cagliari og rykkede op på andenpladsen før Juventus' aftenkamp mod Udinese. Milans mål blev scoret af Clarence Seedorf, Marco Borriello, Pato og Ronaldinho.

Martin Bergvold spillede hele kampen for oprykkerne Livorno, der hentede en vigtig sejr og tre vigtige point i den tætte bundstrid med 2-1 hjemme over Genoa på et sent sejrsmål af Nico Pulzetti.

Hos Palermo pådrog Simon Kjær sig et gult kort i hjemmekampen mod bundholdet Catania, der skuffende for Palermo sneg sig afsted med det ene point i 1-1-kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere