Trezeguet skrev historie

Christian Poulsen spillede alle 90 minutter, da Juventus lørdag aften vandt 5-2 ude over Atalanta

David Trezeguet scorede sit sjette mål i sæsonen, da Juventus besejrede Atalanta med 5-2 lørdag aften. (Foto: AP)
David Trezeguet scorede sit sjette mål i sæsonen, da Juventus besejrede Atalanta med 5-2 lørdag aften. (Foto: AP)

Juventus-angriberen David 'Trezegol' Trezeguet skrev historie lørdag aften, da han scorede en enkelt gang i 5-2-sejren på udebane over Atalanta.

Målet var nemlig den 32-årige franskmands mål nummer 167 i Juve-trøjen, og det var en tangering af argentineren Omar Sivoris rekord fra 1957-1965 som mest scorende udlænding hos 'Den Gamle Dame'.

- Jeg er meget glad. Jeg har nået et meget vigtigt personligt mål. At nå Omar Sivori var ikke noget, jeg havde regnet med, da jeg kom til Juventus. men det vigtigste er, at vi spillede en god kamp, vi viste, at vi har fundet begæret tilbage, og at vi er tough, siger Trezeguet.

Christian Poulsen spillede alle 90 minutter på midtbanen, hvor kollegerne Melo og Mauro Camoranesi kom på måltavlen - sidstnævnte endda med to scoringer inden for et minut i første halvleg til både 1-0 og 2-0.

Juventus ligger med sejren på andenpladsen i Serie A, men stadig fire point efter førende Inter, der søndag aften tager imod Roma, mens Atalanta fortsat ligger til nedrykning.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere