Inter trækker fra i toppen af Serie A

Inter udbygger sin føring i den italienske Serie A. Søndag fik topholdet endnu engang tre point, mens de nærmeste konkurrenter satte til

Diego Milito fejrer sit mål for Inter. (Foto: AP)
Diego Milito fejrer sit mål for Inter. (Foto: AP)

Den bedste italienske fodboldrække ser igen ud til at blive vundet af Inter, mens de resterende klubber må kæmpe om de efterfølgende pladser.

De forsvarende italienske mestre vandt søndag med 2-0 ude over Livorno, der havde Martin Bergvold på bænken i hele opgøret.

Kampens første scoring faldt kort inde i anden halvleg, hvor Inter-topscorer Diego Milito fik bolden i mål. Med 10 minutter igen fordoblede den brasilianske højre back Maicon føringen efter et godt gennembrud.

Mens der var tre point til Inter, så formåede hverken Juventus eller Sampdoria - rækkens nummer to og tre - at vinde i weekenden. Lørdag satte Juventus med Christian Poulsen på banen en tomålsføring over styr, da Napoli kom tilbage og vandt 3-2 i Torino. Og søndag formåede Sampdoria ikke at besejre oprykkerne fra Bari på hjemmebane. Kampen endte 0-0, og dermed fører Inter Serie A med syv point ned til Juventus og Sampdoria.

I Rom fik hovedstadsholdet Roma en tiltrængt 2-1-sejr over Bologna, mens der var spilletid som indskifter til Per Krøldrup i Fiorentinas 3-1-sejr over Catania. Danskeren fik en halvleg for hjemmeholdet. Martin Jørgensen så hele kampen fra Fiorentinas bænk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere