Juventus tvivler på van Persie

De italienske mestres interesse for Arsenal-angriber er kølnet

Robin van Persie er en eftertragtet, men dyr, herre. (Foto: AP)
Robin van Persie er en eftertragtet, men dyr, herre. (Foto: AP)

Mens bejlerne til Robin van Persie står i kø udenfor Emirates Stadium, så håber Arsenal stadig at vride en sidste sæson ud af hollænderen med den velkendte udlængsel.

Selvom angriberen kun har et år tilbage på sin kontrakt - og har udtrykt interesse for et skifte til de italienske mestre - så er prisskiltet en alvorlig forhindring for en overgang.

London-klubben vil nemlig helst holde på stjernen og har derfor udstyret ham med et prisskilt på den dyre side af 200 mio. kroner til almindelig skræk og advarsel.

Se også: Ferguson bekræfter bud på van Persie Se også: Ferguson bekræfter bud på van Persie

Og det giver kolde fødder i Juventus.

- En topspiller bliver ikke kun bedømt på, hvor meget han koster. Det kan også være en spiller, der ikke koster så meget, men beviser sin værdi på banen. Van Persie er en fantastisk spiller, men Arsenal ønsker ikke at miste ham. Og du kan ikke friste en spiller, hvis ejerne ikke ønsker det, siger Juventus-direktøren Giuseppe Marotta til Sky Italia.

- Enhver snak om vores reelle interesse forekommer mig at være overdrevet, konstaterer Marotta, der til gengæld kan glæde sig over, at det er lykkedes at hente talentfulde Paul Pogba hos Manchester United.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen