Milan i sensationelt nederlag

Fiorentina vandt 2-1 på udebane over AC Milan, der dermed tabte et stort skridt i mesterskabskampen

Zlatan Ibrahimovic scorede og tabte. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic scorede og tabte. (Foto: AP)

Hvis AC Milan efter denne sæson ikke står som italienske mestre, vil de formentlig se tilbage på lørdagens kamp mod Fiorentina som et af de opgør, hvor titlen blev tabt.

Milaneserne tabte nemlig sensationelt 1-2 på hjemmebane mod det violette bundhold, og det er næppe til megen trøst, at det var Milans første nederlag i 10 kampe.

Med argentineren Maxi Lopez i angrebet i stedet for Robinho kom Milan i front efter en halv time, da Zlatan Ibrahimovic udnyttede et straffespark begået mod netop Lopez, men jublen varede kun til kort inde i anden halvleg.

Så udlignede Stevan Jovetic, og derefter lykkedes det aldrig hjemmeholdet at genvinde føringen. Tværtimod sørgede Amauri for sensationen, da han i sidste minut sendte 2-1-scoringen ind bag Christian Abbiati.

Det hjalp altså ikke Milan, at man seks minutter forinden havde givet comeback til landsholdsangriberen Antonio Cassano næsten et halvt år efter, at han blev ramt af et hjerteanfald, der krævede en mindre operation.

Med resultatet i Milano kan Juventus atter rykke forbi Milan, hvis Torino-klubben vinder i Palermo lørdag aften.

For Fiorentina betød det flotte resultat ikke, at nedrykningstruslen rykkede længere væk, for de direkte konkurrenter Lecce benyttede nemlig lørdagen til at give AS Roma alvorlige smæk.

Netop som romerne lignede en seriøs kandidat til den tredjeplads, der betyder kvalifikationskampe til Champions League, blamerede holdet sig eftertrykkeligt og tabte 2-4 til nedrykningstruede Lecce, der fortsat er fem point under nedrykningsstregen.

Roma var bagud 0-4, indtil et par trøstmål i slutfasen kastede et forsonligt skær over kampens afslutning.

Simon Kjær spillede hele kampen, men kunne slet ikke holde sammen på hovedstadsklubbens gennemhullede forsvar, der blandt andet måtte se den 36-årige tidligere landsholdsangriber David Di Michele lave to mål for Lecce.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere