Milan vil have Simon Kjær

Den tidligere FC Midtjylland-spiller, der lige nu spiller fast i Palermo, er på vej mod sit store gennembrud i Italien

Simon Kjær har fra sin plads i Palermos midterforsvar tiltrukket sig opmærksomhed fra Milan. (Foto: AP)
Simon Kjær har fra sin plads i Palermos midterforsvar tiltrukket sig opmærksomhed fra Milan. (Foto: AP)

Ifølge den italienske sportsavis, Il Corriere dello Sport, er AC Milan på jagt efter endnu en dansker til deres forsvar, der i den grad trænger til nyt - og ikke mindst ungt blod.

Det er den kun 19-årige centrale forsvarsspiller i Palermo, Simon Kjær, der efter 10 kampe i Serie A har gjort så god reklame for sig selv, at Milano-klubben nu vil hente ham til det nordlige Italien fra Sicilien.

- Jeg tænker bare på at spille. Jeg har ikke hørt noget, men det er interessant, når en stor klub vil have dig, siger han til avisen.

- Lige nu ligger min fremtid i Palermo. Jeg er lige kommet, og jeg er glad for at være her, og det er min intention at få erfaring med det her hold, siger Simon Kjær.

Ifølge den italienske sportsavis vil Milan betale 12 millioner pund (96 millioner kroner) for danskeren. Det lyder dog umiddelbart som noget højt sat - Simon Kjærs evner til trods - i hvert fald hvis det sammenlignes med, at det er det samme beløb, som Arsenal har tilbudt Zenit Skt. Petersborg for deres stjerne, Andrei Arshavin.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere