Ronaldinho-perle uden fuld gevinst

AC Milan lignede længe en vinder i udekampen mod Torino takket være en frisparksperle fra Ronaldinho, men kampen endte uafgjort 2-2.

Kaka kunne juble med Pato. Men efter kampen jublede de to knap så meget. For der var to over hele linien: 2-2 (Foto: AP)
Kaka kunne juble med Pato. Men efter kampen jublede de to knap så meget. For der var to over hele linien: 2-2 (Foto: AP)

Med sit sjette ligamål i denne sæson lignede Ronaldinho søndag aften længe en matchvinder for AC Milan, da milaneserne var på besøg hos Torino i den italienske Serie A i fodbold. Men med en straffesparkscoring et lille kvarter før tid fik hjemmeholdet 2-2 ud af kampen.

Værterne fra Torino kom foran 1-0 midtvejs i første halvleg, men små 10 minutter senere var Milan-holdet foran. Først udlignede brasilianske Pato, inden landsmanden Ronaldinho sendte et flot frispark ind bag hjemmeholdets målmand.

I den jævnbyrdige kamp pegede dommeren på straffesparkfeltet, da Milans Kakhaber Kaladze tog med hænder i det kriminelle felt i opgørets slutfase. Det takkede Torino, som kæmper for at komme væk fra nedrykningskampen, for med det udlignende mål til 2-2 sat ind af Alessandro Rosina.

Det uafgjorte resultat betyder, at AC Milan på ligaens andenplads er tre point efter førerholdet Inter, som lørdag vandt over Juventus.