Totti dominerende i Roma-sejr

AS Roma fortsatte den seneste tids optur, da holdet søndag besejrede Lecce med 3-0 på udebane i Serie A. Fransesco Totti scorede og lagde op til en scoring

Francesco Totti var dagens mand for AS Roma, da han lagde op til den første scoring, og senere scorede han selv det sidste mål i 3-0 sejren over Lecce. (Foto: Getty Images)
Francesco Totti var dagens mand for AS Roma, da han lagde op til den første scoring, og senere scorede han selv det sidste mål i 3-0 sejren over Lecce. (Foto: Getty Images)
Følg Fodbold

Fransesco Totti spillede som så mange gange før en hovedrolle for AS Roma, da hovedstadsholdet søndag på udebane vandt med 3-0 over Lecce i den italienske Serie A i fodbold.

Roma-anføreren lagde op til Mirko Vucinic' mål til 1-0 i begyndelsen af opgøret, og i anden halvleg gjorde Totti det selv til 3-0.

Dermed fortsætter romerne den seneste tids gode resultater, hvor det i ligaen er blevet til to sejre i træk, mens holdet er uden nederlag i tre kampe på stribe.

Men på grund af en katastrofal sæsonåbning hænger Roma-mandskabet stadig fast i nedrykningskampen. Således var sejren i Lecce den første på udebane i denne sæson. Men det var en klar forbedring i forhold til, at det er blevet uafgjort de seneste to gange, at Roma har besøgt Via Del Mare.

Det gør Roma for så vidt også, fordi andre bundhold som Reggina og Bologna også fik point i søndagens runde. Reggina vandt hjemme med 3-1 over Atalanta, mens Bologna hjemme fik 1-1 mod Palermo, som havde forsvarsspilleren Simon Kjær på holdet i hele kampen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind