Fem på stribe for Juventus

Med en 4-1-sejr hjemme over Genoa vandt Juventus torsdag aften klubbens femte sejr i træk i den italienske Serie A.

Mama Mia, hvad sker der. Jeg har scoret igen og vi har vundet igen. Amauri var slet ikke utilfreds med aftenens kamp (Foto: AP)
Mama Mia, hvad sker der. Jeg har scoret igen og vi har vundet igen. Amauri var slet ikke utilfreds med aftenens kamp (Foto: AP)

Juventus kom hurtigt på måltavlen torsdag aften hjemme mod Genoa i den italienske Serie A i fodbold, og der var aldrig tvivl om sejren, som i sidste ende kom til at lyde på 4-1 til værterne.

Det er femte ligasejr i træk for Juventus, der var uden en skadet Christian Poulsen. De tre point sender Torino-holdet op på andenpladsen med 24 point - det samme antal point som førerholdet Inter.

Den tjekkiske forsvarsspiller Zdenek Grygera bragte allerede i det femte minut værterne foran med 1-0 efter et Alessandro Del Piero-oplæg, og midtvejs i første halvleg var det så Grygera, der leverede assisten til Amauris sjette ligamål i denne sæson.

Vincenzo Iaquinta gjorde det til 3-0 i slutfasen kort efter sin indskiftning, inden udeholdet reducerede på et straffespark ved Diego Milito. Gæsterne nåede dog lige at score i eget mål, før dommeren fløjtede af.

De resterende hold i Serie A skal i aktion i weekenden.