Roma-træner: Ikke tid til at nyde det

Roma skrev i går Serie A-rekord, da det blev til den tiende sejr i de første 10 kampe, men for træner Rudi Garcia er der ikke tid til at fejre triumfen.

Det lå ikke just i kortene, at Roma efter de første 10 kampe skulle stå med maksimumpoint. Stjerner som Erik Lamela og Pablo Osvaldo blev solgt inden sæsonstarten, og den nye franske træner skulle i gang med at implementere sin egne ideer i Rom, hvor en træner notorisk er under pres. Men Rudi Garcia skulle ikke bruge meget tid på at sætte sit aftryk i hovedstadsklubben, og med gårsdagens smalle sejr på 1-0 over Chievo satte Roma ny Serie A-rekord.

Alligevel har den franske træner ikke tænkt sig at fejre den rekord synderligt, men i stedet fokusere på weekendens svære udekamp mod Torino.

Se også: Vanvittigt: Rekord-Roma kvaser al modstand

- Vi hev pointene hjem, og det var vigtigt at gøre det 10 ud af 10, fordi Juventus og Napoli også vandt, mens Inter og Fiorentina smed point. Det er en fantastisk stime for os, men vi har ikke tid til at nyde den alt for meget. Vi har en dag mindre end Torino til at forberede os til søndagens kamp, så hvert et minut er vigtige til at blive klar, siger Rudi Garcia til Sky Sport Italia.Se også: Pato sagde nej til Tottenham i sommer

For Garcia er der således ikke udelukkende positive nyheder for tiden, for holdet er efterhånden hårdt ramt af skader, og til weekendens kamp må træneren for første gang se sig nødsaget til at ændre i det bundsolide centrale forsvar, der kun har lukket et mål ind i sæsonen, på grund af karantæner, mens også flere offensive nøglespillere er ude.Se også: Benitez: Napoli viste karakter

- I øjeblikket har vi meget få muligheder fra bænken i angrebet, men det vigtigste er, at vi til sidst vinder. Uden Totti og Gervinho mangler vi noget. Vi ved, at Totti er unik og får alle til at spille bedre, lyder det fra franskmanden.

Med sejren i går slog Roma den hidtidige rekord på ni sejre i de første ni kampe, som Juventus var indehaver af i sæsonen 2005-2006.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere