Juve-boss før FCK-brag: Vi VIL videre i CL

Juventus-træneren var tilfreds efter søndagens sejr mod Livorno og ser frem til Champions League-opgøret mod FC København

Antonio Conte så sit Juventus-mandskab kravle op på førstepladsen i Serie A efter søndagens 2-0-sejr i Livorno (Foto: AP).
Antonio Conte så sit Juventus-mandskab kravle op på førstepladsen i Serie A efter søndagens 2-0-sejr i Livorno (Foto: AP).

Juventus viser stor styrke før Champions League-braget mod FCK.

Den gamle dame hentede sin femte sejr i træk i Serie A, da Livorno søndag blev slået 2-0. Sejren betyder, at Juve - i hvert fald for en stund - er på førstepladsen i Serie A med 34 point efter 13 kampe.

- Det er i hvert fald en række interessante resultater. Drengene er i gang med noget stort, selv om vi kun er i 13. runde, sagde Antonio Conte til Sky Sport Italia efter 2-0-sejren i Livorno.

Se også: Juventus skræmmende effektive før FCK-møde

Juventus havde vanskeligt ved at nedbryde Livornos defensiv i 1. halvleg, men efter pausen lykkedes det to gange, og Llorente og Tévez sørgede for en triumf for Torini-klubben.

- Jeg synes godt om vores præstation i dag, for der kan snige sig en smule arrogance ind i denne slags kampe efter at have mødt Real Madrid og Napoli og en landsholdspause. Men det skete ikke, sagde Conte, der nu ser frem til mødet med FC København hjemme på Juventus Stadium onsdag aften:

- Vi har vores skæbne i egne hænder, og det er det vigtigste. Holdet vil videre i Champions League og vil gøre alt for, at det sker.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere