Rasende fans holdt Milan-stjerner indespærret

Kaká og Christian Abbiati måtte tale med ultras, før Milano-klubbens spillere fik lov at forlade San Siro

Mario Balotelli og resten af Milan-holdet blev mødt af rasende fans efter lørdagens skuffende 1-1'er mod Genoa (Foto: AP).
Mario Balotelli og resten af Milan-holdet blev mødt af rasende fans efter lørdagens skuffende 1-1'er mod Genoa (Foto: AP).

Milan er i krise, og nu har klubbens tilhængere fået nok.

Efter lørdagens skuffende 1-1'er på San Siro mod Genoa protesterede omkring 300 ultras og blokerede spillernes udgang. Holdet måtte blive på stadion til efter midnat og fik først lov til at gå, efter Kaká og og Christian Abbiati havde været ude og tale med de alt andet end tilfredse Milan-fans.

Den traditionsrige Milano-klub har blot 14 point efter de 13 første Serie A-kampe og får svært ved at kvalificere sig til Champions League, men klubbens magtfulde direktør, Adriano Galliani, maner til besindighed.

Se også: Napoli og Milan dummer sig i Serie A

- Sådanne sæsoner kan ramme alle. Napoli var ikke i Champions League i sidste sæson, Fiorentina er kun i Europa League i denne, og Inter sluttede som nummer ni i sidste sæson. Det er jo ikke sådan, at andre klubber pludselig dør, når de har et dårligt år.

- Milan har 115 års historie, og det 116. år begynder snart. Alle har dårlige år, det skal vi ikke lave noget drama ud af. Se på de Champions League-trofæet, vi har vundet, og finalerne, vi har spillet. Og i de seneste tre sæsoner er vi sluttet nummer 1, 2 og 3. Vi må hæve hovederne og være stolte af dette Milan, siger Adriano Galliani.

Se også: Italiensk storklub efter Agger

I opgøret mod Genoa misbrugte Mario Balotelli igen et straffespark, men det er hans træner, Massimiliano Allegri, der kan komme til at betale prisen for afbrænderen. Hans job har længe været til diskussion, og skuffelsen mod Genoa får ikke ligefrem spekulationerne til at stilne af.

- Jeg vil ikke tale om fremtid længere, for det er et kedeligt emne. Jeg synes, at jeg har gjort et godt job, selv om vi mangler resultater i denne sæson. Jeg talte med præsidenten (Silvio Berlusconi, red.) efter kampen, og han var tilfreds med holdet præstation, sagde Allegri efter opgøret mod Genoa.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere