Milan-boss: Stjerneduo bliver her

Hverken Mario Balotelli eller Stephan El Shaarawy er på vej væk fra Milan, forsikrer vicepræsident Adriano Galliani

Trods krise i Milan skal stjernerne Mario Balotelli og Stephen El Shaarawy ingen steder. (Foto: AP)
Trods krise i Milan skal stjernerne Mario Balotelli og Stephen El Shaarawy ingen steder. (Foto: AP)

Det kører bestemt ikke for AC Milan i øjeblikket. Den italienske storklub er for anden sæson i træk startet ganske rædselsfuldt og ligger i øjeblikket på en skuffende 13. plads i Serie A uden sejre i de seneste fem ligakampe. 

Det har både sat gang i spekulationer om en trænerfyring, og om nogle af de store profiler er på vej væk i januar. Men selvom Mario Balotelli, ligesom resten af holdet, er skidt kørende for tiden, så er hverken han eller angrebskollegaen Stephan El Shaarawy på vej væk fra Milano-klubben.

Se også: Rasende fans holdt Milan-stjerner indespærret

- Han (Balotelli, red.) bliver. Det er jeg 101 procent sikker på. Han er vores angriber, men er bare inde i en skidt periode. I sidste sæson holdt El Shaarawy os i toppen, inden Balotelli ankom. El Shaarawy bliver også. En velkendt træner fra udlandet ringede til mig og spurgte på ham, men jeg sagde pænt nej, siger Galliani.

Vicepræsidenten vil ikke fortælle, om der er nogen på vej væk fra klubben. Til gengæld understreger han, at man leder efter forstærkninger til holdet. Således er der både en forsvarsspiller og en kantspiller på blokken i Milano-klubben. 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere