Werder Bremen bekræfter dansker-interesse

Werder Bremen og Juventus har indgået et samarbejde, og det kan kaste en transfer af Frederik Sørensen af sig. Sportsdirektør Thomas Eichin bekræfter, at tyskerne er interesserede i danskeren.

Frederik Sørensen i kamp mod Pirlo (Foto: AP)
Frederik Sørensen i kamp mod Pirlo (Foto: AP)

Werder Bremen og Juventus er undervejs med et samarbejde, der kan involvere alt fra marketing, over lejeaftaler til forkøbsretter på spillere. Samarbejdet kan få konsekvenser for den 21-årige dansker Frederik Sørensen, der er delejet af Juventus og Bologna, som han repræsenterer i øjeblikket.

Tyskerne er i hvert fald interesserede i danskeren. Det bekræfter spotrsdirektør Thomas Eichin, der også erkender den påståede interesse for 20-årige Richmond Boakye, der er lejet ud til Elche.

- De er rigtig gode spillere, men Juventus har en del, der har interesse for os, siger Eichin til Bild.

Werder Bremen-bossen vil dog ikke garantere, at Sørensen, Boakye eller andre Juventus-spillere kommer til klubben allerede i januars transfervindue.

- Ja, samarbejdet er i gang allerede. Det kan vi profitere af, præcis ligesom Juve kan. Om det kommer til transfers til vinter eller først til sommer, lægger dog ikke fast, siger Thomas Eichin.

Tyskernes nye italienske samarbejdspartner ejer kun halvdelen af rettighederne til Frederik Sørensen, og derfor vil ejerne af den anden halvpart, Bologna, også få noget at skulle have sagt, hvis danskeren skal skifte klub.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere