Sen Llorente-scoring sikrede Juventus-sejr

Juventus var i store problemer hjemme mod Udinese, men i de døende sekunder dukkede Fernando Llorente op og sikrede Torino-klubben tre point

Fernando Llorentes sene scoring sikrede Juventus alle tre point mod Udinese i søndagens sene opgør i Serie A (Foto: AP)
Fernando Llorentes sene scoring sikrede Juventus alle tre point mod Udinese i søndagens sene opgør i Serie A (Foto: AP)

Juventus fik serveret lidt af en gave tidligere på dagen, da Roma på ny satte point til i toppen af Serie A, og dermed kunne Torino-klubben skabe lidt afstand til hovedstadsklubben i hjemmekampen mod Udinese. Men selvom Juventus som regel er suveræne hjemme på Juventus Stadium, hvilket FCK senest fik at føle, så var Den Gamle Dame i store problemer mod Udinese.

Se også: Ubesejrede Roma redder uafgjort i sidste øjeblik

Juventus var som forventet i den dominerende rolle gennem det meste af kampen, mens udeholdet lurede på omstillinger, hvor altid farlige Antonio Di Natale var en stor trussel.

Carlos Tevez var tæt på at bringe hjemmeholdet tidligt i front, men Brkic i Udinese-målet diskede op med en fremragende redning. Og serberen skulle flere gange i kampen blive redningsmanden for Udine-klubben.Se også: Balotelli-frispark sender Milan på sejrskurs

Efter et kvarters spil tog de de fleste Juventus-fans sig til hovedet, da Andrea Pirlo fik et slag på knæet og måtte forlade banen. Skadens omfang kendes endnu ikke.

Udinese var også farlige ved et par lejligheder, blandt andet da Di Natale kom alene igennem, men italienerens lob fik Buffon fingrene på, og så kunne Barzagli cleare på stregen.

Efter pausen fortsatte Juventus med at presse, men Brkic var atter på plads, da indskiftede Quagliarella afsluttede flot på kanten af feltet. Men da det lignede en nulløsning på Juventus Stadium, dukkede formstærke Fernando Llorente op i boksen og headede indlægget fra Lichtsteiner i mål til Juventus-føring 1-0.Se også: Rødt kort til dansker i Serie A

Det blev også kampens resultat, og dermed trækker Juventus en smule fra i toppen af Serie A. Contes tropper ligger således med tre point mere end Roma, efter holdets sjette sejr på stribe.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer