Chok i Juve: Pirlo færdig for i år

Forfærdelige nyheder har ramt Torino i dag, eftersom stjernen Andrea Pirlo efter alt at dømme har spille sin sidste kamp i år

Juventus' Andrea Pirlo er formentlig ude resten af 2013 med en knæskade (Foto: AP)
Juventus' Andrea Pirlo er formentlig ude resten af 2013 med en knæskade (Foto: AP)

Juventus så længe ud til at smide point i den tætte top i Serie A, da Den Gamle Dame i går aftes havde besøg af Udinese. Men selvom hjemmeholdet på forhånd var storfavoritter, så skulle man helt hen til kampens sidste minut, før formstærke Fernando Llorente dukkede op og sikrede tre vigtige point til de forsvarende italienske mestre. 

Inden Llorentes scoring og jubelbrølet på Juventus Stadium måtte selv samme publikum holde vejret efter et kvarter, da kreatøren Andrea Pirlo måtte udgå med knæproblemer. I dag kom svaret på de efterfølgende undersøgelser, og det var bestemt ikke godt nyt til træner Antonio Conte.

Den italienske landsholdsspiller har således pådraget sig en ledbåndsskade i det højre knæ. Italienernes lægestab har ikke sat en tidshorisont for et comeback, men flere medier skriver, at Pirlo er færdig for i år, og at den pågældende skade kan vare op til to måneder at komme sig over.

Dermed går den rutinerede midtbanespiller glip af en række kampe i Serie A og ikke mindst skæbnekampen i næste uge mod Galatasaray i Champions League. 

0 kommentarer
Vis kommentarer