Fiorentina slog oprykker i målfest

Fiorentina slog Verona i en underholdende kampe, der endte 4-3 - Borja Valero blev dobbelt målscorer.

Giuseppe Rossi og Juan Guillermo Cuadrado fejrer et Fiorentina-mål. (Foto: AP)
Giuseppe Rossi og Juan Guillermo Cuadrado fejrer et Fiorentina-mål. (Foto: AP)

Fiorentina var storfavoritter hjemme mod oprykkerne fra Verona, men Firenze-klubben fik kamp til stregen på Stadio Artemio Franchi.

Det startede dog som forventet for værterne, der efter bare fem minutter kom i front, da spanske Borja Valero trak ind fra venstre og sparkede bolden fladt forbi Rafael i Verona-målet.

Men oprykkerne havde ikke tænkt sig at lægge sig ned, for allerede minuttet efter var der udlignet, da Fiorentina-målmand Neto ikke kunne holde Juan Iturbes skud, og på riposten dukkede den tidligere Viola-spiller Romulo op og sendte udligningen i mål.

Og gæsterne chokerede for alvor forhåndsfavoritterne, da Juan Iturbe efter 13 minutter atter hamrede på mål, og denne gang kunne Neto ikke gøre noget ved argentinerens afslutning.

Begge hold gav tilskuerne valuta for pengene, for bare to minutter efter udlignede Borja Valero med sit andet mål. Fire mål inden for de første 15 minutter.

Fire mål blev til fem, da Manuel Vargas bragte værterne foran kort før pausen i en situation, hvor udeholdets keeper Rafael ikke så heldig ud.

Efter pausen var hjemmeholdet bedst, og det udmøntede sig i 4-2-målet efter 53 minutter. Bosko Jankovic tog hånden til hjælp, og det resulterede i rødt kort og straffespark, som topscorer Giuseppe Rossi eksekverede sikkert.

Jorginho reducerede med tyve minutter igen, men tættere på kom oprykkerne ikke i en særdeles underholdende og målrig kamp i Firenze.  

0 kommentarer
Vis kommentarer