Italienske topklubber kæmper om Fischer

Juventus og AS Roma kæmper i øjeblikket om to ting - det italienske mesterskab og en underskrift fra Viktor Fischer

Viktor Fischer kan være på vej til Italien. (Foto: AP)
Viktor Fischer kan være på vej til Italien. (Foto: AP)

Viktor Fischer var i midtugen et smut i Italien sammen med resten af Ajax-mandskabet i forbindelse med Champions League-kampen mod Milan. Da kampen var færdig, satte danskeren sig i flyveren sammen med holdkammeraterne og fløj tilbage til Holland.

Om ikke så længe kan det danske stortalent gøre endnu et stop i støvlelandet, og måske bliver der her tale om et mere permanent et af slagsen.

I skrivende stund kæmper Juventus og AS Roma en brag kamp om det italienske mesterskab som henholdsvis nummer et og to i Serie A, men hvis man skal tro tuttomercatoweb, er Scudettoen ikke det eneste, de to giganter kæmper om. I kulissen arbejder begge klubber også på at hente Viktor Fischer.

Ifølge det italienske medie var repræsentanter fra både Torino og Rom på plads på San Siro i onsdags for at besigtige danskeren, og Fischer skulle på ingen måde have gjort interessen mindre, selv om han ikke ligefrem spillede sit livs kamp.

Viktor Fischer har kontrakt med Ajax frem til sommeren 2017 – AS Roma har tidligere været sat i forbindelse med den 19-årige offensivspiller, mens det er første gang, at han bliver rygtet til Juventus.

0 kommentarer
Vis kommentarer