Serie A-klubber ude efter Jesper Juelsgård

FC Midtjyllands Jesper Juelsgård er på ønskelisten i tre italienske klubber

Jesper Juelsgård har scoret for FC Midtjylland mod FC Vestsjælland og tiljubles af sine holdkammerater. (Foto: Ernst van Norde)
Jesper Juelsgård har scoret for FC Midtjylland mod FC Vestsjælland og tiljubles af sine holdkammerater. (Foto: Ernst van Norde)

Jesper Juelsgård har længe været et af FC Midjtyllands største salgsobjekter, og med et nyt transfervindue lige om hjørnet, er der atter interesse for den 24-årige venstreback.

Ifølge italienske medier er Jesper Juelsgård således på blokken hos flere Serie A-klubber. 

Der er tale om Serie A-trioen Udinese, Verona og Livorno, der alle skulle have Juelsgård på ønskeslisten. 

Jesper Juelsgård har kontraktudløb i FC Midtjylland ved udgangen af 2014, og der er således et år til, at han kan skifte kvit og frit til en anden klub. Dermed vil det være oplagt med et salg i det kommende transfervindue, hvis FC Midtjylland skal tjene penge på spilleren.

Se også: Ekstra Bladet Sport Awards: Årets største fumlekonger

Spilleren selv har flere gange udtrykt ønske om at prøve sig af i en udenlandsk klub, men indtil videre har det rette tilbud for FC Midjtylland og ham selv altså ikke været der. 

I fodsporene på andre danskere
I sommer blev Jesper Juelsgård sat i forbindelse med et skifte til de franske klubber Bordeaux og Rennes, men det kom der altså heller ikke noget ud af, selvom FCM-direktør Claus Steinlein var åben over for et salg. 

Nu kan det altså være, at Juelsgård i stedet skal mod Italien.

Kommer han til enten Udinese, Livorno eller Verona, vil det ikke være første gang, at en af de klubber henter en dansk spiller.

Mens Udinese har aflønnet adskillige danskere med Martin Jørgensen og Thomas Helveg som de mest prominente, har Martin Bergvold spillet i Livorno, mens Preben Elkjær og Martin Laursen har været på lønningslisten i Verona.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer