Presset Milan-træner: Jeg er vred

Massimiliano Allegri forsøgte efter gårsdagens lokalderby mod Inter at forsvare nederlaget

Milan-træner Allegri har nedrykningsstregen tættere på end Champions League efter nedturen søndag. (Foto: AP)
Milan-træner Allegri har nedrykningsstregen tættere på end Champions League efter nedturen søndag. (Foto: AP)

En nedslået Massimiliano Allegri kunne efter søndagens 1-0-nederlag til lokalrivalerne Inter fortælle, at han agter få vendt skuden for AC Milan.

Rodrigo Palacio scorede det eneste mål i kampen fire minutter før tid. Allegri har dermed kune hentet fire Serie A-sejre i denne sæson, og hans hold er nu kun fem point over nedrykningsstregen på 13. pladsen.

Medierne i Italien mente i denne uge at vide, at klublegenden Clarence Seedorf er blevet linet op som erstatning for Allegri i næste sæson, men den tidligere Cagliari-træner frygter ikke for sit job.

- Jeg arbejder roligt, har vigtige mål at sætte, og det er rigtigt, at vi er bagud i Serie A, men jeg har tillid at det vil være anderledes i 2014, fortalte han til Sky Sport Italia.

- Vi er fortsat med i Champions League og Coppa Italia. 

Se også: Fræk finesse sikrer Inter sejren i Milano-derby

Mario Balotelli brændte flere chancer på hvad der var en elendig aften for Milan og Allegri, der var tydeligt frusteret efter kampen.

- Holdet var lidt træt i slutningen, men desværre havde jeg nogle muligheder, tilføjede han.

- Riccardo Saponara spillede godt, så længe hans ben holdt, og Milan spillede godt, men så betalte vi prisen for en hændelse, og jeg havde ikke tid til at sætte Philippe Mexes på banen og dække deres vinger.

Se også: Juventus og Roma sejrede sikkert i Serie A

- Jeg synes, det var en stærk præstation i en time, og så skulle vi have forsvaret bedre, og Rodrigo Palacio scorede et fantastisk mål.

-  Derbyet er anderledes fra resten af sæsonen. Hvad skuffer mig, er, at vi giver så mange frispark væk og får så mange flere kort end vores modstandere. Noget må være forkert, fordi vi får så mange advarsler.

- Jeg er vred på, hvad jeg så her.

- I de første seks måneder har Milan sjældent kunnet regne med de samme 11 spillere, da vi havde mange skader og er det eneste italienske hold tilbage i Champions League.

- Det er en skam, at vi taber derbyet, men vi har mange flere kampe til at rette op på det.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer