Landstræner: Her skal Inter-dansker forbedre sig

U21-landstræner Jess Thorup lovpriser Inters dansker Patrick Olsen

Patrick Olsen fik sin debut på Serie A-mandskabet 4. december i år. (Foto: AP)
Patrick Olsen fik sin debut på Serie A-mandskabet 4. december i år. (Foto: AP)

I dette efterår har Patrick Olsen taget et stort skridt i den rigtige retning. Han er ’kun’ U19-spiller, men har allerede fået sin debut på U21-landsholdet.

Det skete i august, da han var med til at besejre Nordirland 4-1 i en testkamp. Siden fik han genvalg i Jess Thorups trup til september-kampene mod Andorra og Slovenien.

- Patrick er meget dygtig med bolden, han er pasningssikker, og så er han rigtig god til at iscenesætte holdkammeraterne, forklarer Jess Thorup.

Han glæder sig over, at Patrick netop har fået debut for sin italienske klub Inter, og håber, han er parat til at tage det næste skridt i karrieren.

- Patrick har et stort potentiale, men han er naturligvis ikke færdigudviklet. En af de store udfordringer, han har, er at arbejde med sine defensive pligter, når det går hurtigt omkring ham centralt på banen, forklarer Jess Thorup.

Patrick Olsen ville spille på et højere niveau, så da italienske Inter meldte sig på banen, var valget ikke så svært. Han fik sin debut på Serie A-mandskabet 4. december. (foto: AP) Sport og Spil De næste stjerner: Elev i den hårde skole De næste stjerner: Elev i den hårde skole

Thomas Frank, der nu er træner i Brøndby, har tidligere arbejdet tæt sammen med Patrick Olsen på U17-landsholdet.

- Jeg har altid været imponeret over, at Patrick aldrig går i panik, når han er under pres. Det er en fantastisk evne at kunne spille i små rum, fastslår Thomas Frank, der er enig i, at den store udfordring for den 19-årige midtbanespiller ligger i de defensive opgaver.

0 kommentarer
Vis kommentarer