Inter-dansker skal lejes ud

Patrick Olsen kan se frem til mere spilletid fremover, hvis det lykkes ham og Inter at finde en god klub.

Patrick Olsen (Foto: AP)
Patrick Olsen (Foto: AP)

Patrick Olsen ligger lige i periferien af Inter-truppen. God nok til at sidde på bænken hos den italienske traditionsklub, men endnu for uerfaren til at få flere og længere indhop på banen.

Derfor bliver der lige nu arbejdet i kulissen på at få det tidligere Brøndby-talent lejet ud til en klub, hvor han kan få regelmæssig spilletid og dermed udvikle sig yderligere, fortæller spillerens agent, Michael Bolvig.

- Vi samarbejder med Inter om at finde en rigtig løsning for Patrick i januar. Inter har stadig store planer med Patrick, men de vil også sikre sig, at han får den rigtige udvikling.

- Grundet det faktum, at der er rigtig mange dygtige spillere til rådighed på den centrale midtbane - sammenholdt med at Patrick er så ung - vil det optimale være, at han får noget fast spilletid på et lejemål, siger Michael Bolvig til BT

Patrick Olsen har i år fået sin debut for Inter, da han i starten af december fik lidt over 20 minutter på banen i Inters Coppa Italia-kamp mod Trapani.

Patrick Olsen ville spille på et højere niveau, så da italienske Inter meldte sig på banen, var valget ikke så svært. Han fik sin debut på Serie A-mandskabet 4. december. (foto: AP) Sport og Spil De næste stjerner: Elev i den hårde skole De næste stjerner: Elev i den hårde skole

Se også: Landstræner: Her skal Inter-dansker forbedre sig Landstræner: Her skal Inter-dansker forbedre sig

0 kommentarer
Vis kommentarer