Lazios veteran snød Inter for point

Miroslav Klose blev matchvinder på formidabel vis, da han og holdkammeraterne fra Lazio slog Inter 1-0

Miroslav Klose (th.) blev matchvinder, da han behandlede et indlæg fra Antiono Candreva (tv) fornemt og helflugtede tre point hjem til Lazio i opgøret mod Milan. (Foto: AP)
Miroslav Klose (th.) blev matchvinder, da han behandlede et indlæg fra Antiono Candreva (tv) fornemt og helflugtede tre point hjem til Lazio i opgøret mod Milan. (Foto: AP)

Miroslav Klose er blevet dømt færdig i topfodbold en hel del gange efterhånden, men den 35-årige tysker har gennem tiden adskillige gange givet svar på tiltale på bedst mulig vis.

Nu også i 2014, hvor han på årets første mandag var manden bag kampens enlige scoring, da Lazio besejrede Inter i den italienske Serie A.

Se også: Italiensk storklub fyrer træneren

Det lignede længe en nulløsning på det olympiske stadion i Rom, men med ni minutter tilbage af dysten viste Klose, hvorfor han ventes at være en del af den tyske VM-trup, der drager mod Brasilien den kommende sommer.

Hjemmeholdets Antiono Candreva sendte et indlæg ind i feltet, og her viste den forhenværende Bayern-bomber timing og træfsikkerhed af ypperste karat, da han med en fornem helflugter kanonerede kuglen ind bag Inter-keeper Handanovic, der ikke kunne nå at sætte handskerne på missilet.

Se også: Kaka runder 100 scoringer for Milan

Dermed gjorde Klose sig selv til matchvinder og sikrede samtidig Lazio en fornuftig start på det nye år, der ellers var blevet indledt på dramatisk vis med en trænerfyring.

Med de tre point avancerer Rom-klubben to pladser i tabellen, hvor mandskabet nu er placeret som nummer ti.

Se også: Fyret træner sagsøger Lazio

Trods nederlaget ser det noget bedre ud for Inter i det samlede regnskab. De nøjedes med at falde en enkelt plads tilbage og er nu at finde på en sjetteplads i Serie A.

0 kommentarer
Vis kommentarer