Gigantisk brøler kostede Inter sejren

Inter var her til aften på besøg hos oprykkerne fra Livorno, og det lignede en stensikker Inter-sejr, men så dummede milaneserne sig til sidst

Inter-spillerne jubler over en scoring mod Livorno, men de måtte nøjes med 2-2 (Foto: AP)
Inter-spillerne jubler over en scoring mod Livorno, men de måtte nøjes med 2-2 (Foto: AP)

Inter var på jagt efter tre point i aftenens udekamp mod Livorno for at holde afstand til modstanderne i kampen om de europæiske placeringer. Inter var da også i kontrol det meste af kampen, men forhåndsfavoritterne skulle helt hen til kort før pausen, før der kom hul på bylden.

Et indlæg bagest i feltet blev headet på tværs af Rodrigo Palacio, og efter et kikset forsøg fra Mauro Icardi dukkede Hernanes op og scorede sit første mål i Inter-trøjen siden sit skifte fra Lazio i januar.

Og det blev endnu bedre for Inter i sidste minut af første halvleg, da Jonathans indlæg fandt Palacio, der kunne flugte bolden via græstæppet og ind i Livorno-målet til 2-0.

Så lignede det en sikker Inter-sejr, men hjemmeholdet ville det anderledes. 10 minutter inde i anden halvleg tog Inter-forsvaret sig en ordentlig lur på et hjørnespark, og så kunne topscorer Paulinho snige sig forrest i feltet og flot sende bolden på undersiden af overliggeren og ind til reducering.

Inter så alligevel ud til at have godt styr på kampen, men så ville Freddy Guarin åbenbart bringe sig selv i skurkerollen. I en fuldstændig ufarlig situation sendte colombianeren bolden tilbage mod Walter Samuel, men en kombination af manglende præcision og Samuels manglende fart, sendte Innocent Emeghara alene afsted mod Handanovic, og angriberen svigtede ikke.

Trods store chancer i de døende sekunder sluttede det 2-2 i Livorno, og dermed kan Parma, Atalanta og Lazio for alvor begynde at skimte den femteplads, som Inter dog stadig indtager.

0 kommentarer
Vis kommentarer