Schöne-agent: Ingen kontakt med AC Milan

Lasse Schöne blev i går sat i forbindelse med et skifte til AC Milan, men hans agent kalder det et løst rygte og fortæller, at de tager en snak med Ajax om fremtiden efter denne sæson

Lasse Schöne er blevet sat i forbindelse med et skifte til falmede AC Milan. (Foto: AP)
Lasse Schöne er blevet sat i forbindelse med et skifte til falmede AC Milan. (Foto: AP)

Lasse Schöne har spillet en flot sæson for Ajax og kan blive hollandsk mester for anden gang i sin karriere på søndag, når Ajax tager imod ADO Den Haag. I går blev Schöne så sat i forbindelse med et klubskifte til den sovende italienske kæmpe AC Milan, der er ude på at forstærke truppen forud for næste sæson. Det har hans agent Rob Groener imidlertid ikke hørt noget som helst om.

- Der er så utrolig mange rygter i den her verden, og det her kender jeg ikke noget til. Vi har ikke hørt fra AC Milan, siger Groener til tipsbladet.dk.

Se også: Vildt rygte: Milan lurer på dansk duo

Lasse Schöne har da også kontrakt med Ajax frem til sommeren 2015, og træner Frank de Boer har åbnet op for, at Ajax vil lade danskeren gå på en fri transfer, da de jo fik ham gratis fra NEC Nijmegen i 2012.

Schöne-lejren vil dog sætte sig ned og diskutere fremtid med Ajax efter denne sæson.

Se også: De Boer: Schöne kan forlade Ajax kvit og frit

- Ajax vil gerne snakke fremtid med Lasse, og det tager vi så en snak om efter denne sæson. Lasse kan lide at være i Amsterdam, men en eventuel forlængelse afhænger jo af så mange ting. Det handler om deres tilbud. Det handler om, hvad der ellers er af muligheder, og Lasse har haft en stærk sæson i en stor klub. Der vil altid være interesse for en spiller som ham, men i øjeblikket er der ikke noget at berette. Der er ikke noget, der er afgjort, siger Rob Groener.

Se også: Avis: Kaka enig med ny klub

Lasse Schöne har spillet 38 kampe for Ajax i denne sæson. Han har scoret 13 mål.

0 kommentarer
Vis kommentarer