Manchester City jagter Inter-keeper

Den slovenske landsholdsmålmand, Samir Handanovic, er i søgelyset hos Manchester City, der er på jagt efter en ny mand mellem stængerne

Samir Handanovic i aktion for sit landshold (Foto: AP)
Samir Handanovic i aktion for sit landshold (Foto: AP)

Målmandssituationen i Manchester City har været til diskussion flere gange i denne sæson, hvor det sikre førstevalgt gennem flere år, Joe Hart, langt fra har imponeret. Derfor har det ofte været Costel Pantilimon, der har vogtet buret, men heller ikke han har overbevist om, at han er fremtidens mand på Etihad Stadium. 

Meget tyder derfor på, at den engelske storklub vil på målmandsjagt til sommer, og ifølge Mediaset er et varmt emne til den post Inters Samir Handanovic.

Sloveneren slog sit navn fast i Udinese, hvor han i flere år blev betragtet som en af de bedste målmænd i Serie A. Det udløste et skifte til Inter, hvor han også startede stærkt, men på det seneste har lidt under en vanklende Inter-defensiv.

Se også: Er det verdens 100 bedste spillere?

Et skifte virker således ikke urealistisk. Dels har Inter den stærke U-landsholdskeeper Francesco Bardi tilbage fra udlån til næste sæson, og dels ønsker Inter at forstærke sig på flere pladser. Specielt i angrebet, hvor Edin Dzeko er rygtet til Giuseppe Meazza, og muligvis kan bosnieren blive en del af handlen med Handanovic.

Ifølge italienske medier er Samir Handanovic vurederet til at koste i omegnen af 180 millioner kroner. 

0 kommentarer
Vis kommentarer