Juventus én sejr fra mesterskabet

De forsvarende mestre vandt med 3-1 over Sassuolo og kan genvinde titlen i næste runde.

Carlos Tevez  var igen blandt Juventus' bedste, da de besejrede Sassuolo og blot er en enkelt sejr far at lave et mesterskabs-hattrick. (Foto: AP/Marco Vasini)
Carlos Tevez var igen blandt Juventus' bedste, da de besejrede Sassuolo og blot er en enkelt sejr far at lave et mesterskabs-hattrick. (Foto: AP/Marco Vasini)

Den italienske fodboldgigant Juventus kan blive italiensk mester for tredje sæson i træk, hvis holdet næste mandag besejrer Atalanta hjemme i Torino. Eller hvis konkurrenten Roma kikser dagen før.

Det står klart, efter at Juventus mandag aften tog den forventede udesejr over nedrykningstruede Sassuolo, der blev slået med 3-1.

Favoritterne fik ellers den værst tænkelige start, da Simone Zaza kunne bringe hjemmeholdet foran med et skråskud fra venstre side af straffesparksfeltet.

Se også: Amok efter nederlag: Balotelli tændte af på journalist

Men det er ikke tilfældigt, at Antonio Contes tropper har etableret sig som Italiens altdominerende mandskab i de senere år.

Der skal mere end en enkelt dukkert til at hyle rutinerede folk som Gianluigi Buffon og Andrea Pirlo ud af den, og snart var Juventus da også tilbage på ret kurs.

Det sørgede holdets topscorer, Carlos Tévez, for, da han 10 minutter før pausen udlignede med en præcis afslutning fra en position uden for straffesparksfeltet.

Se også: Roma stoppede Milan-festen

Sassuolo, der balancerer lige på kanten af nedrykningszonen, har hårdt brug for point og strittede godt imod, men efter Tevez' træffer anede man, hvor det bar hen.

Efter en lille time sendte Claudio Marchisio da også Juventus på sejrskurs, da han udnyttede Pirlos oplæg.

Og da holdets baskiske centerforward Fernando Llorente et kvarter før tid kunne gøre det til 3-1, var spillet ude for hjemmeholdet.

Se også: OB overvejer Juventus-danskers fremtid

Dermed ser Romas skræmmende stærke Serie A-slutspurt ud til at komme for sent. Romerne har vundet ni kampe på stribe, men halter fortsat otte point efter Juventus.

Med tre kampe tilbage synes mesterskabskampen altså afgjort.

0 kommentarer
Vis kommentarer