Ince efter Inter-besøg: En svær beslutning

Tom Ince har besøgt Inter og kan være tæt på en kontrakt med Serie A-klubben, men han har svært ved at træffe en beslutning, for han føler også, han har 'unfinished business' i Premier League

Tom Ince har siden søndag været i Milano med sin far Paul Ince. Ince-familien har besøgt Inter, hvor far Paul spillede i sin aktive karriere, og hvor søn Tom kan komme til at slå sine folder fremover.

Den 22-årige kantspiller har kontraktudløb i Blackpool, men efter forårets lejeaftale med Crystal Palace føler han også, han har mod på mere Premier League, så det er en svær beslutning, han nu skal træffe.

Se også: 37-årige Totti langt fra karrierestop

- Det er en svær beslutning, men én jeg er heldig at have. Jeg har været her (i Inter red.), og den interesse de har vist for mig er flatterende. Jeg har meget at tænke over. Jeg føler, der er usikkerheder omkring Premier League, men jeg har "unfinished business" der. Jeg tror ikke, folk har set, hvad jeg kan i Premier League endnu.

Se også: Medier: Milan fyrer Seedorf og henter Inzaghi

- Jeg scorede i min debut og lavede en assist, men tog så et skridt tilbage derfra. Det handler om erfaring, og nu er der en beslutning, jeg skal træffe. Det vigtigste for mig er at spille, siger Tom Ince til Sky Sports.

Se også: Palermo vil have Frederik Sørensen

Ud over Inter og klubber fra Premier League har også Olympiakos, Benfica og AS Monaco angiveligt vist interesse for Tom Ince.

0 kommentarer
Vis kommentarer