Top-drama da Roma to gange så rødt

Juventus sejrede sikkert 3-0 over Roma, der så rødt to gange i topopgøret i Seria A

Der var næsten konstant Juventus-jubel i storsejren over rivalerne i topstriden, Roma. (Foto: AP)
Der var næsten konstant Juventus-jubel i storsejren over rivalerne i topstriden, Roma. (Foto: AP)

Der var dramatik for alle pengene på Juventus stadium, da topholdet Juventus til aften bankede de nærmeste forfølgere fra Roma med komfortable 3-0.

Meget overbevisende cifre, der dog blev spillet i hus efter to direkte røde kort til romerne inden for et par minutter i anden halvleg.

Først var det Daniele De Rossi, der efter 74 minutters spil smadrede Giorgio Chiellini og fik marchordre. Og to minutter senere tog Leandro Castan hånden til hjælp på målstregen efter et hovedstødsforsøg fra Chiellini. Det gav straffespark, som Mirko Vucenic omsatte sikkert til slutfacit 3-0.

Se også: Fyret træner sagsøger Lazio

De røde kort var dog formentlig ikke udslagsgivende. Inden var Juventus relativt sikkert foran 2-0. Først efter 17 minutters spil og et mål af Arturo Vidal efter kælent oplæg fra Carlos Tevez.

Dernæst kort efter pausen, hvor et frispark fra Andrea Pirlo blev lagt ind i rummet mellem Romas forsvarskæde og målmand Morgan De Sanctis. Her kom Leonardo Bonucci glidende, og forsvarsspilleren kunne kaste sig frem og flugte bolden i mål til 2-0.

Sejren betyder, at 'Den gamle dame' nu har sat sig seriøst på toppen af Serie A med otte point ned til romerne, der igen har fem point ned til Napoli og Fiorentina på de næste pladser.

Se også: Roma-legende: Juventus er bedre end os

Og romerne skal såmænd passe lidt på ikke at sætte for meget over styr.

For dels måtte Miralem Pjanic lade sig udskifte med en lårskade, men der er også karantæne til De Rossi, Castan og Adem Ljajic i næste weekends kamp mod Genoa.

0 kommentarer
Vis kommentarer