'Stop snakken Bendtner og vis handling'

Bendtner er en presset mand, der skal stoppe med at sige undskyld og komme igang med at sætte handling bag sine ord, mener kommunikationsekspert

Nicklas Bendtner undskylder til offentligfheden for sin spritkørsel. (Foto: Mogens Flindt)
Nicklas Bendtner undskylder til offentligfheden for sin spritkørsel. (Foto: Mogens Flindt)

Nu gjorde han det igen, Bendtner. Sagde undskyld.

Men tiden er ikke til flere undskyldninger, nu skal der handling bag alle de forkromede undskyldninger og gyldne løfter om bedre tider.

- Nicklas Bendtner kan skrive nok så mange breve og undskyldninger, nu er det tid til at vise handling.

Læs mere:

Se også: Juventus giver Bendtner kæmpebøde

- Han har de rigtige tanker, men der er meget langt fra tanke til handling. Det er desværre blevet lidt et mareridt for Bendtner, man savner at se en menneskelig side af ham, siger kommunikationseksperten Christian J. Porter-Schultz, der blandt andet har rådgivet en Premier League-klub, Ford og Nordea i kommunikationsspørgsmål.

Bendtner flere gange undskyldt sine forskellige eskapader, men størst var undskyldningen, da han gennem sin kommunikationsrådgiver Jesper Lynghus udsendte et langt brev, hvor han lovede, at han var færdig med at fjolle rundt.

Det løfte har som bekendt været mere end svært for Nicklas Bendtner at holde, der med sin dom for spritkørsel med en promille på 1,75 satte et (forhåbentlig ikke foreløbigt) punktum for sine udskejelser.

Se også:

Se også: Arsenal: Bendtner er Juventus' ansvar

Han lovede i hvert fald efter dommen faldt, at nu var det slut. Igen.

- Jeg kan roligt sige, det er den værste dag i mit liv. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget smerte, jeg går igennem på det her tidspunkt, sagde Bendtner, efter at han endnu engang havde undskyldt og forsikret, at dette var en engangsforseelse.

Læs også:

Bendtner ankom til retten før sin dom (Foto: Jens Dresling) Italiensk fodbold - 5. mar. 2013 - kl. 15:41 TV: Her er Bendtners sprut-dom

- Jeg vil gøre alt for at komme tilbage til det, jeg elsker, sagde Bendtner, før han af journalisterne blev spurgt, om han har lært noget af denne og andre sager, der har handlet om alt andet end fodbold.

- Jeg er ikke interesseret i, at det skal fortsætte. Jeg har det dårligt nok, som det er, svarede Bendtner kortfattet.

Christian J. Porter-Schultz håber, at Bendtner nu er færdig med alt balladen uden for banen og lader fødderne tale indenfor kridtstregerne.

- Man har jo lov til at håbe på, at det kan ende med at blive en Tornerose-historie, siger kommunikationseksperten.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere