Ekspert om Bendtner-sag: Har I ikke forstået alvoren, DBU?

Kommunikationseksperten Christian J. Porter-Schultz har ikke meget til overs for DBUs måde at håndtere Nicklas Bendtners spritkørsel på

DBU har ikke forstået alvoren af det, deres egen landsholdsspiller har gjort, mener en kommunikationsekspert. (Foto: Lars Poulsen)
DBU har ikke forstået alvoren af det, deres egen landsholdsspiller har gjort, mener en kommunikationsekspert. (Foto: Lars Poulsen)

Der er mange, der ryster på hovedet over DBU's mærkelige håndtering af Nicklas Bendtners spritkørsel søndag nat i det indre København, og kommunikationseksperten Christian J. Porter-Schultz er en af dem, der ryster med.

Først mente DBU ikke, at sagen var deres problem, fordi Bendtner er skadet og ikke en del af landsholdstruppen for tiden, men senere kom så meldingen om en karantæne, der ikke var en karantæne, men en tænkepause.

Se også:

Se også: DBU: Det er ikke en karantæne

- Det virker ikke som om, at DBU har forstået alvoren af det, Nicklas Bendtner har gjort - spritkørsel og mod ensretningen.

- Det er synd, at DBU ikke griber bolden, men nærmere sparker den til hjørne, siger Porter-Schultz, der blandt andet har rådgivet en engelsk Premier League-klub, Nordea og Ford i kommunikationsspørgsmål.

- Det havde været nemt for DBU at stå med en god sag, hvor man kunne bringe fokus på sport og alkohol - og slå hårdt ned på det.

Læs mere:

Se også: Bendtner: DBU rammer mig hårdt

- Man må forvente at landsholdsspillere som minimum skal agere efter dansk retsplejelov, siger kommunikationseksperten, der også undrer sig over hvor forskelligt spillerne bliver behandlet på landsholdet, når det kommer til overtrædelse af regler.

- Når man ikke vil spille, så bliver man smidt af landsholdet (Mtiliga-sagen, red.). Når man bryder lovgivningen, får man en tænkepause.

- Den af DBU udstukne tænkepause til Nicklas Bendtner klinger noget hult, fastslår Christian J. Porter-Schultz.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere