Stor tysk avis: Skandale-Bendtner gør det igen

Nicklas Bendtners spirituskørsel går i øjeblikket hele verden rundt. Nu er danskeren også endt på forsiden af den store tyske avis Bild.de

I en stor artikel, der mandag lå på forsiden af det store tyske medie Bild.de, blev Nicklas Bendtners ekspader i det københavnske natteliv vist frem under overskriften 'Skandale-profilen Bendtner'.

Den tyske tabloid-avis fortsætter med at beskrive den nuværende Juventus-spiller som en person, der godt kan lide at være en del af overskrifterne, og at han nu igen har den næste klar. Efter en kort opridsning af danskerens seneste skandale, fortsætter avisen med at beskrive Bendtner som en fodboldspiller, der aldrig har fået styr på sit liv.

Læs også:

Se også: Bendtner mister kørekortet - se bøden her

Herefter ridser avisen alle danskerens skandaler op, herunder diverse byture under tiden i Arsenal (inklusive episoden, hvor Bendtner smed bukserne foran en natklub), balladen om brugen af Paddy Power-underbukserne og at han var for tyk, da han i efteråret kom til Juventus på en lejeaftale fra Arsenal.

Historien om Nicklas Bendtners seneste skandale har gået sin sejrsgang over hele verden efterhånden. Således har historien bl.a. været nævnt i italienske, engelske, norske, svenske og hollandske medier. Du kan se herunder, hvad de danske medier har skrevet om ham.

Se også: Torskedum sprit-Bendtner kører sig selv i sænk

Heller ikke på de sociale medier, hvor Bendtner selv var ude at undskylde i løbet af søndagen, er brugerne hårde ved ham. Du kan se de hårde og sjove kommentarer til Bendtner her.

Den danske landsholdsangriber blev natten til søndag stoppet af politiet, da han kørte i den forkerte retning af Gl. Strand i det indre København. Yderligere viste det sig, at Bendtner havde drukket og ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så blev han stoppet med en promille tæt på 1,5, hvilket kan betyde, at han bliver frataget kørekortet og modtager en gigantisk bøde. Du kan se herunder, hvor stor bøden formentlig bliver.

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere