Bendtner mister kørekortet - se bøden her

Politikilder bekræfter over for Ekstra Bladet, at Bendtners promille var alt andet end i den milde ende

Bendtner bag rattet i sin bil. Der kommer han nok ikke til at sidde igen foreløbigt. (Foto: Lars Poulsen)
Bendtner bag rattet i sin bil. Der kommer han nok ikke til at sidde igen foreløbigt. (Foto: Lars Poulsen)

- Kære venner. Jeg blev arresteret for en mild udgave af spritkørsel i aftes. Det var en stille aften, men jeg er meget, meget ked af det overfor for alle mine venner og fans

Sådan lød beskeden søndag fra Nicklas Bendtner, efter det kom frem at han var blevet taget for at køre mod ensretningen på Gl. Strand i det indre København med alkohol i blodet.

Læs også:

Se også: Spritkørsel: DBU afventer Bendtners promille

Men at kalde det for 'mild' er et stykke fra virkeligheden, det bekræfter politikilder overfor Ekstra Bladet nu. Promillen hos landsholdsangriberen lå lige omkring 1,5. Påvirkingen af kroppen ved så høj en promille beskrives således: Svært forringet bevægelsesevne og talebesvær. Centralnervesystemet og maven kan ikke tåle mere.

Det betyder mulig fængselsstraf for Bendtner og en bøde på ikke mindre end tre millioner kroner, hvis promillen fastslås at ligge på de omtalte 1,5. Dertil kommer en ubetinget frakendelse af kørerkortet i mindst tre år, såfremt promillen bliver bekræftet i at være over 1.2. Dermed er det altså tid til at hyre en privatchauffør, hvis Bendtner da ellers vil fortsætte med at bevæge sig rundt i sine hurtige biler.

Se mere: Se også: Efter Bendtner-ballade: Chefen sprutter af raseri Efter Bendtner-ballade: Chefen sprutter af raseri

Som i lignende sager med udlandsdanskere har Københavns Politi hæftet betegnelsen 'straks-sag' på hans blodprøve, og derfor vil hans promille være kendt i løbet af i dag, skriver jp.dk i dag.

Se her hvor stor Nicklas Bendtners bøde bliver i forhold til den præcise promille:

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere