Efter Bendtner-ballade: Chefen sprutter af raseri

Krise: Bendtner kaldt til Torino øjeblikkeligt, hvor han skal stå skoleret for sin klubs ledelse

Bliver Bendtner nogensinde voksen? (Foto: AP)
Bliver Bendtner nogensinde voksen? (Foto: AP)

- Så skulle han fandme bare være blevet på Vinovo og have passet sin genoptræning.

Juventus' øverste direktør Giuseppe Marotta havde knap fordøjet morgenmaden i går, før en opringning fra sportsdirektør Fabio Paratici fik ham helt op at koge som en vulkan i udbrud.

Se også:

Se også: Bendtner knaldet for spritkørsel

Ordene dækker ifølge Ekstra Bladets oplysninger fuldt ud 'Beppe' Marottas reaktion, da han fik at vide, at den skadede danske angriber havde brugt natten til søndag på både at drikke sprut sent om natten - og tilmed at køre bil efterfølgende.

Juventus havde taget en chance med Nicklas Bendtner oven på EM. De havde troet på forsikringerne om, at Nicklas Bendtner havde forstået alvoren, og nu ville kickstarte karrieren.

I stedet udviste Nicklas Bendtner ekstrem mangel på respekt for Juventus med sin skændige opførsel i det centrale København.

Og den slags pisser de ærekære italienere af. Det pisser Beppe Marotta af.

Læs også:

Se også: Juventus kan fyre Bendtner

Nicklas Bendtners sparsomme kendskab til italiensk for begyndere kommer på en hård test, når han skal stå skoleret.

Juventus har med øjeblikkelig varsel kaldt Nicklas Bendtner retur til Torino for at få danskerens egen forklaring på, hvordan en accept af en hjemtur til Danmark for at pleje den lyskeskade, som har holdt ham ude siden midten af december, kan ende i sprut-skandale.

Læs mere i dagens udgave af Ekstra Bladet og få svaret på, hvad det betyder for den danske angribers karriere hos Torino-klubben...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere