Torskedum sprit-Bendtner kører sig selv i sænk

Danske sportsredaktører reagerer på fodboldprofilens spritkørsel med en blanding af forargelse og hovedrysten.

Ak ja, Bendtner (Foto: Jens Dresling)
Ak ja, Bendtner (Foto: Jens Dresling)

Nicklas Bendtner er i fuld gang med at skylle sit fodboldtalent ud i toilettet og devaluere sin i forvejen skrantende karriere.

Sådan lyder dommen fra flere førende sportsjournalister i Danmark, efter den 25-årige landsholdspiller natten til søndag blev taget af politiet i centrum af København, hvor han kørte mod ensretningen med alkohol i blodet.

Se også: Kommentar: Bendtner skal have pisken!

Politikens sportsredaktør kalder den nyligt opererede landsholdsspiller for en uopdragen og utilpasset mand på 1. klasse, som trænger til hjælp.

- Han har en rådgiver til at håndtere medier efter dumhederne, men Nicklas Bendtner har langt mere brug for familie og gode venner, der kan hjælpe ham med at forstå, hvordan han skal opføre sig, lyder det.

Hos Jyllands-Posten skriver sportsredaktøren, at han skal helt tilbage til sin folkeskoletid for at finde nogle, der leverer en tilsvarende perlerække af torskedumme foreteelser som Bendtner.

Læs også:

Se også: Efter Bendtner-ballade: Chefen sprutter af raseri

Samtidig advarer Brüchmann mod, at man lægger den 25-årige skandalespiller fra Juventus 'helt i fodboldgraven', som den tidligere sportsredaktør udtrykker det.

- Bendtner har dummet sig i serier gennem hele sin karriere og er alligevel dukket op på især landsholdet og har præsteret på højt niveau som under EM, skriver han.

Nicklas Bendtner har undskyldt sin opførsel på Twitter.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere